Att köpa julklapp till sin flickvän

Sådär ja. Föga förvånande så ägnar jag nu ett till inlägg om detta. Jag har så fruktansvärt svårt att tänka ut vad jag ska köpa för julklapp till flickvännen i år. Jag behöver därför all hjälp jag kan få och det inkluderar även er, kompisar. 

Så, var någonstans var vi förra gången? Jag lämnade er med tanken på huruvida en julklapp till min flickvän även kan vara en klapp till mig själv. Är det moraliskt försvarbart att införskaffa någonting till vårt kök när vi båda älskar att laga mat? Rent praktiskt borde det ju förstås vara det. Problemet är bara att jag är ganska säker på att hon köper någonting till mig som, så att säga, bara är till mig. Förra året fick jag 2 biljetter till en viktig fotbollsmatch och hon lät mig ta med en kompis – eftersom hon själv saknar intresset.

Det är svårt att skaffa julklapp till min flickvän. Så är det varje år. Varje år står jag inför beslutet om vad jag ska köpa till min flickvän i julklapp och varje år är det oerhört svårt. Såhär har det sett ut tidigare år. Jag tänker att det i alla fall kan ge guidning åt era tips på julklapp till flickvän.

2017

Här var det lite speciellt. Vi var nämligen utomlands under ett par månader och hon fick se ett halsband som hon verkligen tyckte om. Saken är bara att halsbandet var, i västerländska mått, väldigt billigt. Att jag skulle köpa det till flickvännen i julklapp var självklart. Hon tog emot det med glädje men jag märkte att hon nog hade väntat sig mer. Och vem är väl jag att kritisera det. Hon hade själv sett halsbandet jag köpte till henne. Hon visste mycket väl vad det kostade och det var inte tillräckligt för julklapp till en flickvän, om man frågade henne. Jag fick lov att köpa fler saker när vi kom hem igen. Det gjorde jag så gärna!

2018

En helg i London. Det är väl inte så illa, eller hur? Julklappen till min flickvän under 2018 års jul var detta. Det var en himla fin upplevelse. Vi gick på West End och tittade på en musikal som jag nu inte kommer ihåg namnet på. Det handlade i alla fall om hur USA bildades. Den var fantastisk och det var hela helgen. Vi var väldigt nöjda båda två. Hon säger fortfarande att detta är den bästa julklapp en flickvän kan få. Det sätter förstås ännu mer press inför årets julklapp till min flickvän.

Vad ska jag skaffa? Har ni några vassa tips eller?