Underhållsrengöring och hemstädning i Stockholm

http://hemstädarnaistockholm.se

http://hemstädning-malmö.nu

Pålitlig och prisvärd hemstädning i Stockholm

Vi rengör ditt hushåll enligt dina önskemål. Vi utför regelbunden rengöring med jämna mellanrum och med den ansträngning just du behöver. Vår personal har lämplig utbildning och många års erfarenhet.
Känner du att du är tungt belastad av arbete eller inte vill göra alla tunga lyft själv på ålderns höst? Vi säkerställer ett välskött och rent skick i ditt hem för att du ska känna dig bekväm!

Från enkel dammtorkning och allmän hushållsrengöring, med våtrengöring av sanitetsområden och kök, till komplett grundläggande rengöring, inklusive fönsterputsning, rengöring radiatorer, dörrar, väggplattor och skåp, och vård och professionell rengöring av mattor, golv och gardiner. Vi utför allt arbete för dig inom hemstädning i Stockholm. Vi kommer överens om en deal som passar dina särskilda behov, exakt samma och vid den tidpunkt du vill. Vare sig regelbundet eller på en individuell beställning, till exempel när du flyttar ut, kommer vi utan långsiktiga avtal och utan långa uppsägningstider.
Rengöring av trappor som del av hemstädning i Stockholm
Ett välskött entréområde och ett välskött rent trapphus är flaggskeppet i din kommersiella byggnad eller hyreshus. Förrätt är det första intrycket att dess besökare får. Det bestämmer också värdet på din fastighet och därmed hyran du kan tjäna. Vi arbetar med dig för att skapa en vettig och kostnadseffektiv hemstädning i Stockholm så att dina besökare, dina hyresgäster och naturligtvis du själv kan känna dig bekväm. Vi använder endast testade och skonsamma rengöringsmedel och använder alltid rengöringsverktyg och maskiner som är lämpliga för att ytan ska rengöras.

Underhållsrengöring och hemstädning i Stockholm

Vi hjälper dig vare sig det handlar om kontor eller boende lägenhet. Vi erbjuder daglig eller regelbunden städning av dina rum till rimliga priser. Regelbunden hemstädning i Stockholm och rengöring av golv, sanitära anläggningar, möbler med nödvändig teknisk utrustning gör alltid ett gott intryck och bevarar värdet av rummen och inventeringen. Vi tömmer papperskorgar, askkoppar och diskmaskiner. Vi skapar ordning så att arbete och liv kan fortsätta och du kan koncentrera dig på det väsentliga.
Trädgård

Det regelbundna underhållet av trädgården runt ditt hus bidrar till det positiva utseendet för hela ditt hem. Välskötta utomhusfaciliteter och trädgårdar är fastighetens visitkort och bidrar till höjt värde. Vi är specialister på hemstädning i Stockholm men också experter på trädgårdsskötsel. Vi tar hand om dina grönområden, oavsett om det är på individuella beställningar eller på en stående beställning, till rimliga priser med detaljerad fakturering, så att du alltid kan ge dina hyresgäster ett fullständigt bevis på kostnaden.