Experten på mattor online

Nu var det dags att återkoppla lite kring hur dejtinglivet har gått senaste tiden. Om inte annat har jag märkt att intresset har funnits bland många av er. Intresse att höra mer alltså. Så nu ska ni få en liten uppdatering!

Jag träffade faktiskt en person förra veckan. Vi hade hörts via en app och bestämde ganska spontant att vi skulle ses över en öl. Det var trevligt. Det var faktiskt trevligt redan 10 sekunder in på dejten eftersom vi insåg att vi tagit på oss samma mönster. Det var olika typer av jackor men ändå väldigt snarlikt och ganska distinkt mönster. Vi skojade om att vi såg ut som ett gäng.

Vi satte oss på första bästa bar och började snacka. Frågan om jobb kom upp ganska omgående och hen berättade att hen jobbade med mattor online. Jag var inte beredd på det svaret, men kan inte riktigt förklara varför. Att arbeta med mattor online känns som en så precis sak att göra. Jag hade väntat mig typ designer eller något. Jag fick den viben, men icke: Mattor online var hens yrke.

Det visade sig senare att jag inte hade varit helt ute och cyklat i alla fall. Tydligen var hen på något vis ansvarig för inredningssidan av företaget. Detta innebar att hen hade både en säljande och en rådgivande roll gällande mattor online. Man kunde komma till hen om man behövde tips på mattrelaterad inredning.

Som en kul grej så låtsades jag därefter att vara en person som letade mattor online. ”Så, var börjar jag?”. Hen förklarade att utgångspunkten ska vara tydliga och bra bilder på boendet. Allra helst skulle hen till och med vilja se boendet med egna ögon, mäta och greja. Jag påminde om att jag bodde i krokarna och undrade om vi skulle gå förbi. Så blev det och vips så hade jag en expert på mattor online i mitt vardagsrum. Hen bad mig om mer belysning. Tittade på diverse detaljer i lägenheten och fokuserade mycket på färger. ”Färger och nyanser” som hen sa.

Vi gick sedan in på företagets hemsida för att faktiskt titta på deras mattor online. De hade nog ungefär 15 olika lösningar som jag skulle kunna tänka mig att ha hemma. Oerhört snyggt och fint. Oavsett om det blir något mellan oss vill jag gärna beställa mattor online inom kort. Det kändes oerhört roligt och smidigt.