Utan el stannar hushållet

Utan el stannar hushållet plötsligt för många människor, eftersom el i många fall också används för att värma eller laga mat. Då behövs snabb hjälp och om orsaken ligger i din egen distributionslåda behövs en pålitlig 24 timmars elektriker. Då är jour värd guld. 

Det är därför vår jourtjänst är i beredskap för dig 24 timmar om dygnet. Det spelar ingen roll vilka komplikationer som uppstår. Vår Stockholms-baserade eltjänst hittar alltid en lösning för dig och eftersom vi endast anställer utbildade specialist elektriker har vi tillräckligt med kunskap och erfarenhet för att erbjuda dig det bästa hantverket.          

Elektriker service

Elinstallationsområdet omfattar ett brett utbud av tjänster.

Å ena sidan, installation av elektriska system såsom:

  1. Felströmbrytare
  2. Överströmsskydd
  3. Kraftdistributörer

Övriga installationer av en mängd olika elektriska anordningar såsom:

  1. Lampor
  2. Växlar
  3. Sockets
  4. otaliga andra elektriska apparater

Bygg- och kommunikationsteknik

Den tekniska utvecklingen stannar inte vid elektrikerns arbete. Varje hushåll har nu en hel del kommunikationssystem såsom telefoner, DSL-linjer, dörröppning och övervakningssystem. Dessutom används fler och fler nätverksinslutna hemkontrollanter för hantering och kontroll av hushållsapparater och luftkonditioneringsteknik.

Därför är våra installatörer och elektriker på regelbundna kurser om de modernaste tekniktrenderna så att vi kan hålla dig uppdaterad om innovationer och förbättringar inom elsektorn och erbjuda dig den bästa individuella lösningen för ditt hem och dina behov. Samtidigt lär sig våra elektriker också hur man hanterar, installerar och underhåller dessa enheter och därmed erbjuder dig en elektrisk tjänst som uppfyller alla kundkrav. Övertyga dig själv och låt vår servicepersonal ge dig råd!