Byggställningar

LÄS OM VÅRA TJÄNSTER HÄR HOS BYGGSTÄLLNINGAR AB

Byggställningar
I vårt tjänsteområde bevaras naturligtvis skapandet av arbetsställningar av alla slag och alla ändamål. Våra tak- och byggnadsställningar kan också användas flexibelt

VÄDERSKYDD
Vi arbetar med vårt patenterade taksystem. Oavsett om du vill renovera, bygga om eller uppgradera byggnader, eller behöver ett väderskyddstak i höghus, civil- eller vägbyggen, har vi en lösning för allt.

ALAVENTA BYGGSTÄLLNINGAR AB
Vårt patenterade väderskydd är fenomenalt. Med lämpliga värmare skapar du ett klimat där du kan arbeta utomhus även i minusgrader. Den dubbla vanderprofilen gör det möjligt att sätta in två presenningar i takbanden. Med bara några enkla steg blir baldakinsystemet en mobil väderskyddshall. Det är så lätt att det kan skjutas för hand till nästa position.
Tack vare det lätta flexibla modulsystemet kan upp till 50 % monteringstiden sparas jämfört med konventionella taksystem. Presenningarna är ljusa och genomskinliga. Det finns inget behov av ytterligare belysning under dagen, och på natten har den genomskinliga inre belysningen frammanar en festlig atmosfär.

DINA FÖRDELAR MED VÅRT VÄDERSKYDD

Våra väderskydd kan installeras i nästan alla byggställningar. Andra fördelar är:
Modulära
Lätta, praktiska aluminiumkomponenter
Låga transportkostnader
Snabb och kostnadseffektiv montering, till följd av till stor del skruvfria anslutningar
Mycket lämplig för kort livslängd
Med upp till 30 m spännvidd kan de flesta strukturer eftermonteras under konverteringar
Särskilt lämplig för mobila hallar
Planeringen är genomskinlig, ytterligare belysning på dagen är inte nödvändigt
Installation av 4 presenningar och första presenning möjligt: vinter tak med värmeisolering
Utförande stationär och mobil
Enkel och snabb stängning utan att besöka takfälten
Större element kan medsvinna med kran
Tekniska data
Spännpan mobil

Byggställningar

Naturligtvis omfattar vårt tjänsteområde skapandet av byggställningar av alla slag och för alla ändamål. Våra byggställningar används främst för takläggning, putsning och målning. Men vi gör också upp byggställningar för installation av värmesystem samt för saneringsarbete av något slag.

På grund av våra många år av erfarenhet, särskilt för projekt på ett centralt läge, samordnas de nödvändiga tillstånden för respektive byggnadsställningar (gångväg/cykelområden) samt särskilda tillstånd för position och samordnas med delstatshuvudstaden Stockholm.
Våra utbildade specialister instrueras att säkerställa lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda förbipasserande, särskilt när det gäller stor gångtrafik. Vi ger dig gärna en kostnadsfri konsultation angående ditt byggprojekt. Ring oss!

Systemkomponenterna i våra tak- och byggställningar kan användas flexibelt och därför är särskilda konstruktioner för mässor, evenemang, pallplatser, etapper eller gallerier också möjliga. Vi ger dig gärna ett icke-bindande och individuellt skräddarsytt erbjudande till din ansökan.
Särskild konstruktion är inte ett problem för oss

Frost, regn eller snö kan snabbt äventyra ett byggprojekt, beroende på utvecklingen av byggandet, orsakar förseningar, extra kostnader och en hel del problem. Men så behöver det inte bli! Med vårt kapellsystem är du helt enkelt perfekt täckt och kan luta dig tillbaka och ta bort vädret från din lista som en riskfaktor.

Vi är den perfekta kontakten för väderskyddstak och fasadställningar inklusive leverans, montering och service. Specialbeställningar är inga problem för oss och därför erbjuder vi även speciella byggnadsställningar som speciallösningar för renovering, evenemang och anläggningsarbeten. Vi ger dig gärna ett icke-bindande erbjudande. Vårt taksystem gör ditt byggprojekt enkelt för dig: Oavsett om du renoverar, bygger om eller bygger ut, oavsett om det gäller anläggningsarbeten eller vägbyggen.

Historia

Alvin Ventor grundade företaget ALAVENTA BYGGSTÄLLNINGAR AB efter sitt första offentliga uppdrag för Stockholms stadsförvaltning. Under flera år arbetade han med byggprojektet i Stockholm med sin kunskap om byggställningar. På grund av erfarenheten med komplicerade byggnadsställningar Alvin Ventor specialiserat sig på speciella byggnadsställningar för främst kyrkor och komplexa byggprojekt.

Du kan läsa mer hos vår leverantör i Göteborg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest