Lär dig allt om ditt mtDNA med expertstöd

1395 kr
1395 kr

Om onlinekursen

Resultaten från ett test av ditt mitokondrie-DNA (som du ärvt från mamma, mormor o.s.v.) ger dig möjlighet att följa din mödernelinjes vandring genom tusentals år och att bekräfta din släktforskning. I den här kursen ger vi dig de kunskaper du behöver för att förstå och dra slutsatser av ditt testresultat från ett mtDNA test. Du kommer att få söka rätt på förhistoriska släktingar och ta reda på när, var och hur de levde. Bered dig på en lång spännande resa tillbaka genom årtusendena! Under tre månader har du tillgång till experter som besvarar dina frågor varje vardag.

Med Annika Lindqvist & Peter Sjölund

99% nöjda kursdeltagare


Vad du får lära dig:

När kursen är klar känner du till viktiga begrepp och funktioner. Du kan hitta information om dina förhistoriska släktingar och du kan placera in dig i det stora världsomspännande mtDNA-trädet.


Dina instruktörer

En av Sveriges mest erfarna släktforskare och passionerat intresserad av mitokondrie-DNA. Utbildare, inspiratör och föreläsare. Peter är en inspiratör och pedagogisk utbildare inom DNA-släktforskning. Han har bland annat författat handböcker inom området och är en expert inom avancerad genetisk genealogi.