Kom igång med Y-DNA med expertstöd

1395 kr
1395 kr

Om onlinekursen

Resultaten från ett Y-DNA test ger dig möjlighet att bekräfta faderskap, spåra släkten i tiden före de skriftliga källorna och följa fädernelinjens väg över tusentals år. I den här kursen ger vi dig grundläggande kunskaper i hur du ska förstå ditt testresultat från ett Y-DNA test och hitta din egen plats i det stora världsomspännande Y-DNA-trädet. När du köper en av våra expertstödskurser har du möjlighet att ställa frågor till oss under tre månader från inköpsdatum. Därefter flyttas du över till självstudiekursen, som innehåller samma kursmaterial, men ingen möjlighet att ställa frågor. Vi svarar på frågor (minst) en gång om dagen på vardagar.

Med Christina Sagersten & Peter Sjölund

Vad du får lära dig:

När kursen är klar känner du till viktiga begrepp och funktioner. Du kan hitta information om ditt resultat och du kan placera in dig i det stora världsomspännande Y-DNA-trädet.


Dina instruktörer

Utbildare, rådgivare och föreläsare. Christina är landets mest erfarna DNA-rådgivare för släktforskare. Utbildare, inspiratör och föreläsare. Peter är en inspiratör och pedagogisk utbildare inom DNA-släktforskning. Han har bland annat författat handböcker inom området och är en expert inom avancerad genetisk genealogi.